our endless love

Daisypath Anniversary Years Ticker

Tuesday, July 28, 2009

nk nanges!!

~salam~
.
.
(T-T)
.
.
.
sjk dr smlm sy sgtt excited bile die ckp nk smpai mesia
thats mean, die akan sign off gak la xlm agi
sy teruja sgt2 bile dgr die da nk balek..
bile die ckp die da nk balek in the early of august ni..
.
.
.
yes, pg tadi die da smpai mesia..
wak2 sy bgn solat subuh
sy dpt msg dr die..
.
.
.
suddenly...
ms sy rehat td..
die bg msg..
.
.
"syg, bole tggu lg sbulan lg?"
.
.
.
itu bermakna...
die xdpt surat utk sign off lg..
.
.
(T__T)
.
.
sabarlah hati..
dan sabarlah...

7 comments:

mrs.lune said...

tu la pasal..
keje derang mmg unpredictable...
nak senang, jgn berharap sgt....
tambah2 kalo pasal date ni, kekadang tu die ckp die balik arini, last2 xjadik. kekadang pulak, die ckp die xbalik lg 2 bulan, tetibe balik lak.....kalo xnak sedih, kene pandai set ur mind..

hehehehe....sebab i pernah rs mende2 tu ;)

AzimahAzri said...

sy sokong mrs lune.tu psal la sy xmengharap sgt dia blk even dh time.hubby slalu akan bgtau bila bdk yg ganti dia dh on kat kpl.bkn apa opis dh bg surat takut org yg ganti tu plak xsampai.byk bersbr ya....

irzanal said...

haah la kakak2 sumer..

sy sgtt sedey nieh...

(T__T)

w|cKa` said...

sebulan lagi pon xpe sbb still sempat raya..

kitorang ni ntah2 xdpt beraya sesama.. bulan posa cuti abeh.. uwaaa risaunye xdpt raya..

irzanal said...

xpe2...
next yr bole la kot akk raye sesame ngan hubby..

jgn isau eh..

(sy jgak risau sendirik..)
hehee~

.ArianiAizat. said...

k.nani sedang mengalami situasi yg sama :)
.
.
haritu beria2 jer ofis kate nak bagi die trun ble sampai sngapore semalam..tp hampa sebaliknya!
akak lg risau tau,wed nak dekat sangat..borang nikah,hiv test sume die xsettle ag..harap port yg last ni jer..itu pon jangkaan smpai palin awal 3minggu++ toa!
.
.
sama sama kte berdoa dptlah deorg balik cepat yea dear~

irzanal said...

kak nani..

btl la akak..

cdey sgt..

sy da siap apply cuti lelama agi sbb tau die nk balek...

abes cuti sy kak..

waaa~

T___T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...