our endless love

Daisypath Anniversary Years Ticker

Friday, June 25, 2010

keputusannya adalah?

"Tangan yg diatas itu adalah lebih mulia dari yg di bawah"


Assalamualaikum all!


Semalam telefon sy ringing ms bekerja.
Memang xbole nk angkat la jwbnye
even sy nampak muke my fiance on d screen
*ni la salah satu keburukan kerja ni yg sy plg menyampah*
xsuke betul bile adanye call yg sy nk sgt2 angkat tapi xboleh!



menci!



then, after finished work..
sy call semula mr fiance
sy tau apa yg die nk tau
of course la result from the audiologist tu..



dan seperti yg dijangka..
keputusan dia sm seperti
tiada apa yg lebih berharga melainkan apa yg Allah kurniakan kepada kita kan?
entahla..
sy tak rs ini langkah drastik..
cuma terasa sedikit sedih nk melangkah meninggalkan Astro.
jujur cakap gaji memang lumayan
tapi..
takde maknenya sy mengorbankan pancaindera yg cume tinggal sebelah ni..



ahh,
susahnya ati ni..
kadang2 sy rasa seperti diri ni membebankan sume org di keliling sy..

;(

2 comments:

melatidaisy said...

salam ziarah,

Allah is always with us and Dia tahu apa yg terbaik utk kita..

smoga sekeping hati yg tabah milikmu..

salam ukhwah dari saye :))

irzanal said...

trima kasih cik melatidaisy! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...